tiistai 4. tammikuuta 2011

päivä 4.

Eipä ole pelkoa, että pääsisin laihtumaan karkkilakon aikana. Eilen oli ihan hirveä karkinhimo, joten söin sitten noin 15 koristeltua piparia, kourallisen kuivattuja inkiväärinpaloja (on muuten hyviä!), joulutortun, pullan ja pari lusikkaleipää. Nyt on vieressä iso kuppi kaakaota kermavaahdolla. No, eipä lakon ideana ollutkaan laihduttaa vaan yksinkertaisesti saada mahdottomaksi mennyt karkinsyöntikierre katkeamaan. Mutta siitä lisää joskus myöhemmin.

Tulipa tänään mieleen sellainenkin, että olisi pitänyt miettiä tälle karkkilakolle jonkinlaiset säännöt. Nyt kun en ole laatinut itselleni mitään tarkkoja sääntöjä, yritän keksiä porsaanreikiä, joiden avulla saan herkutella. Näköjään ainakin kaikki muut herkut ovat sallittuja. Mutta saako kaakaon sekaan sulattaa palan tummaa suklaata? Saako cupcakeihin käyttää turkinpippuri-murskaa tai ranskanpastilleja? Saankohan syödä vaikkapa Mars-jäätelöä, sehän on melkeinpä samaa tavaraa kuin kyseinen suklaapatukkakin, lisänä vaan vähän jäätelöä. Voi näitä elämän suuria kysymyksiä. :)

En saanut vielä ennustamaani karkkiraivaria ja selvisin eilisiltaisesta kauppareissusta kunnialla: en edes vilkaissut karkkihyllyille päin. Hyvä minä! :)

Jos tätä blogia eksyy lukemaan joku, joka ei syö lainkaan karkkia niin hänelläpä riittää varmasti ihmeteltävää. Mutta tällaista tämä karkkiaddiktin karkiton elämä on, ihmetelkää tai ymmärtäkää. Tai säälikää. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti