maanantai 17. tammikuuta 2011

päivä 17.

Käväisin tänään Tarjoustalossa ja eksyin karkkiosastolle.. Siellä oli joulukarkit tarjouksessa, joten jouduin ostamaan karkkia vähän varastoon. :) Pandan konvehtirasia oli euron, lakumix 1,5€ ja puoli kiloa Marianneita vain 2€. Nyt vaan pitäisi pysyä lujana, etten syö näitä tammikuun puolella. Se voi olla hieman ongelmallista, mutta yritän. Jos en onnistu, olen heikko ja huono ihminen. Ja sitä paitsi joudun tiedottamaan herkuttelusta tänne blogiin, se kannustaa pitämään karkit kääreissään.

Herkuttelusta puheen ollen.. Mies teki meille tänään jäätelöannokset ja mäkin sain vaniljajäätelöni päälle kinuskikastiketta ja turkinpippurirouhetta. Nam! Ja eilen illalla iski kamala himo Jaffa-kekseihin. Tänään sitten ostin niitä kaappiin "pahan päivän varalle" ja sehän oli tietysti iso, iso virhe. Avasin pakkauksen ruokaa laittaessani ("otan vain yhden, välipalaksi") ja söin vajaassa kymmenessä minuutissa puolet pakkauksesta. Siis ehkä noin 15 keksiä. Huh.

2 kommenttia:

  1. semmoista vaan ajattelin sanoa, että sulla on blogilistalla osoite väärin, tulee vaan ruutu täyteen koodia. syötteet laitetaan eri kenttään, mutta blogin osoitteesta kaikki pois mikä tulee .com:in jälkeen, niin eiköhän toimi paremmin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti kommentista! Olin onnistunut tosiaan sähläämään tuon osoitteen väärään ruutuun.. :)

    VastaaPoista