tiistai 25. tammikuuta 2011

päivä 25.

Voi hemmetti kuinka tekee mieli karkkia! Kävin tänään ravintolassa syömässä (söin ihan mielettömän hyvää vuohenjuusto-pestopastaa). Oon syönyt myös jogurttirusinoita, bebeleivoksen ja pullaa, mutta ei auta. Karkinhimo on ja pysyy. Ja karkinhimoa ei ainakaan vähennä se, että mies rouskuttaa tuossa vieressä Pandan lakumixiä. Yyh, miten epäreilua.

Tämä karkkilakossa olo on ollut toisaalta kidutusta, toisaalta yllättävän helppoa. Yleensä karkinhimo iskee iltaisin, kun katsotaan telkkarista jotain hyvää sarjaa tai sitten päivisin, kun vauva nukkuu päiväunia ja mulla olisi aikaa herkutella. Mulla on kuitenkin ollut tällainen "karkkilakkoilijan selviytymispakkaus", jonka avulla olen (nipin napin) selviytynyt kiperimmistäkin karkinhimohetkistä. Selviytymispakkaukseeni kuuluu:
- h&m:n herkullisen tuoksuiset huulikiillot (mint strawberry ja vanilla cupcake)
- kirjaston kattava valikoima Fit-lehtiä (kannustavat syömään terveellisesti)
- sukkapuikot (pitävät kädet kiireisinä, ei ehdi kaivata karkkipussia)
- salmiakkipurkka ("suut makiaks")

Ystävä ehdotti karkin tilalle myös Läkerol Dents-xylitolpastilleja, mutta mä mietin että onkohan ne karkkeja..? Toisaalta tuolla nettisivuilla lukee näin: "Pehmeä kuin unelma, toffeinen kuin karamelli on Läkerol Dents Caramel Mint ksylitolipastilli, joka uskomatonta kyllä on terveysvaikutteinen. Todistetusti. Nauti täysin siemauksin Dents karamellipäivästä joka päivä. Luvallisesti." Ehkä niitä ei siis voi laskea karkeiksi, vaan vähän niinkuin purkan korvikkeeksi? Ehkä käyn huomenna kaupassa hakemassa niitä. Nuo maut vaan kuulostaa niin herkullisilta, että joudun ostamaan ainakin kolme askia (sweetmint, caramel mint ja strawberry cream). Ja jos nuo ovat yhtä herkullisia kuin miltä kuulostavat niin vedän varmaan päivässä (tai tunnissa) kaikki kolme rasiaa. Sen jälkeen istunkin sitten loppupäivän vessassa, koska xylitolillahan on laksatiivisia vaikutuksia. Eli jos en huomenna kirjoita tänne mitään niin terveisiä vaan vessasta. :D
Niin ja ihan selvyyden vuoksi totean, että mulle ei sitten makseta mitään minkään tuotteen mainitsemisesta tai mainostamisesta. Oon niin hölmö, että mainostan tuotteita ihan ilmaiseksikin.

Oon muuten rakastunut kermavaahtoon. Se on niin hyvää letuissa, vohveleissa, kaakaossa, kahvissa, jäätelöannoksessa, mangovaahdossa, hedelmärahkassa.. Nam!

2 kommenttia:

  1. Eilen, kun tulin töistä, joku tyttö söi antaumuksella keskustassa irtokarkkeja.. Hyvä etten ajanut punaisia päin, kun mietin, miten hyvältä ne varmaan maistuu... Tsemppiä vaan, kyllä sen pitäis jossain vaiheessa helpottaa (?) Ei kyllä tunnu siltä.. T. K

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä julkinen karkinsyönti pitäisi olla kiellettyä tai ainakin sosiaalisesti paheksuttua. ;D
    Tsemppiä sullekin!

    VastaaPoista