sunnuntai 2. tammikuuta 2011

päivä 2.

Himoitsin karkkia ensimmäisen kerran heti aamulla, noin 40 minuuttia heräämisen jälkeen. Pitäisikö huolestua?

Päihdelinkin (www.paihdelinkki.fi) sivuilla voi testata riippuvuutensa esimerkiksi alkoholin, tupakan tai rahapelien suhteen. Karkkiaddikteille testiä ei ikävä kyllä löydy, mutta luin muiden testien kysymyksiä ja tupakointi-testin ensimmäinen kysymys sai minut huolestumaan. Kysymys kuului: Kuinka pian heräämisesi jälkeen tupakoit ensimmäisen kerran? 5 minuutin kuluessa / 6-30 minuutin kuluessa / 31-60 minuutin kuluessa / 60 minuutin jälkeen. Voiko samaa luokitusta käyttää karkkihimoon? Jos en olisi käyttänyt aamun ensimmäistä 35 minuuttia joogaan, olisin ajatellut karkkia jo 5 minuutin sisällä heräämisestäni ja se olisi ainakin tupakka-testissä aika huolestuttava tulos. Hmm..

Heti aamulla iskeneen karkinhimon lisäksi vihlova hammas ja se fakta, että olen ylpeä jo yhdestä  karkittomasta vuorokaudesta vahvistaa motivaatiotani olla karkkilakossa ainakin kuukauden. Tai viikon. Tai niin kauan kun pystyn.

Tätä kirjoittaessani syön tomusokerikuorrutteella, nompparelleilla ja sokerirakeilla koristeltuja pipareita. Niitä ei onneksi lasketa karkiksi. Sitä paitsi piparit on tehty ruisjauhoista, joten ne ovat terveellisiä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti