lauantai 1. tammikuuta 2011

päivä 1.

Karkkilakon ensimmäinen päivä ja olen jo tehnyt karkkilakkoilijan suurimman virheen. Kotonani on karkkia! Ostin eilen reilun 600 gramman irtokarkkipussin ja siitä jäi vahingossa viisi karkkia kulhoon. Aamulla kömmin unissani keittiöön ja nappasin kulhosta kolme karkkia suuhuni. Niitä pureskellessani muistin lakkopäätökseni ja harmikseni jouduin jättämään loput kaksi karkkia miestäni odottamaan. Kävelin teemukini kanssa olohuoneeseen ja mikäs se siellä odottikaan.. piparkakkutalo, karkeilla koristeltu piparkakkutalo. Piparkakkutalo jää helposti syömättä, joten tänä jouluna päätin kuorruttaa talon karkeilla niin että se varmasti tulee syötyä. Nyt se odottaa pöydällä syömistä ja minä en voi syödä sitä. Voi miten typerä olo!
Ja avatessani ruokakaapin löysin joululahjaksi saamani After Eight-rasian, jossa oli jäljellä vielä muutama suklaa. Luulin tuhonneeni senkin rasian jo kokonaan!

Mies lupasi piilottaa After Eight-suklaat ja minä päätin pysyä piparkakkutalosta erossa ja antaa muiden herkutella sillä. Näistä houkutuksista huolimatta en ole vielä sortunut (aamupalakarkkeja lukuunottamatta) herkuttelemaan ja se on jo kaltaiselleni karkkiaddiktille suuri saavutus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti