lauantai 12. maaliskuuta 2011

Tämä on nyt vähän tosi sekava postaus, koska kirjoituksessa ei ole päätä eikä häntää. Laitan tähän nyt kuvat, jotka reissussa otin tätä blogia varten ja kirjoitan niistä jonkun pienen kuvatekstin.
 Mitään yhteistä tekijää tai "juonta" näillä kuvilla ei ole (paitsi herkuttelu).

Kas näin:

Kun saavuimme Lontooseen ja olimme vaihtaneet terminaalia niin marssin heti WHSmithin pikkupuotiin ja ostin Starbursteja (ja kasan juorulehtiä). Ne olivat hyvää seuraa vetelehtiessäni hiljaisella lentokentällä, muun matkaseurueen nukkuessa. Ai että Starburstit on hyviä!!
(Söin kentällä myös muutaman Crunchien, namnamnam.)

 

Perillä maltoin seuraavaan aamupäivään asti, ennen kuin piti päästä kauppaan.
 Tosin saapuessamme oli niin myöhä, että suurin osa kaupoista oli kiinni ja pimeällä liikkuminen kun ei ole muutenkaan suositeltavaa niin en sitten pyytänyt keneltäkään kyytiä 24h-kauppaan..
Kaupasta mukaan tarttui iso läjä herkkuja, seuraavissa kuvissa osa niistä herkuista.

Skittles-pussi (joita tuli ostettua reissun aikana "muutama")
 

Ihan maailman paras suklaalevy
 

Mint-choc-suklaapatukka (se on kätevän pieni eli sitä ei edes lasketa herkuksi. Eikä tuollainen edes köyhdytä kukkaroa, sillä patukka maksoi noin 0,15€.

Stoney-juomaa, kai se limuksi luokitellaan. Ihanan pippurista ja hyvää.
 

Matkalla bongasin myös tällaisen hauskan karkkikaupan. Ei ihan sellainen kun haaveitteni karkkikauppa. (Haaveilen siis oman, maailman söpöimmän karkkikaupan omistamisesta.)

Gotta have sweet!

Näitä kovia karkkeja on vielä iso kulho jäljellä.

Lentokentällä kävin noin kuuden tunnin aikana yhteensä neljästi Starbucksissa. Maistoin strawberries & crème frappuccinoa, caramel frappuccinoa sekä white chocolate mochaa, joka oli lempparini ja jota joisin joka päivä jos se olisi mahdollista. (Kyseisen firman kannattaisi siis ehdottomasti tuoda kahvila Suomeen, mielellään tänne kotipaikkakunnalleni.) Juuri ennen Suomeen lentämistä join haikeana viimeisen white chocolate mochani ja nautiskelin kahvista kerrankin viimeiseen pisaraan asti. Hyvä ettei kyynel ollut silmäkulmassa, kun mietin etten saa yhtä hyvää kahvijuomaa pitkään aikaan. Kotiin päästyäni googletin jostain syystä kyseisen juoman ja löysin suureksi onnekseni tällaisen sivun: Mommy's Kitchen. Ah! Jääkaapissa on nyt ainekset odottamassa ja maailman ensimmäinen Sini's white chocolate mocha tulee syntymään muutaman päivän sisällä. Katsotaan nyt onko se edes lähellekään niin hyvää kuin Starbucksin versio.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti