maanantai 21. maaliskuuta 2011

päivä 7.

Joka päivä särkee päätä ja väsyttää ihan hirveästi, johtuukohan karkkilakosta? Taitaa ottaa kropallakin koville kun yrittää pärjätä ilman liika-annosta sokeria ja lisäaineita. :D

Selviydyin viikonlopusta jäätelön avulla, mutta vähän kyllä kiukutti taas tämä lakko. Lauantaina ajattelin ostaa lisäaineetonta lakua, mutta sitä ei löytynytkään mistään! Ostin siis kerran aikaisemmin Lakumestan lisäaineetonta lakua Prismasta, mutta nyt sitä ei ollut siellä enkä löytänyt sitä muualtakaan. Nyyh. Löysin lakritsia, jossa oli vain yksi lisäaine (väri), mutta en ostanut kun kerran saan vain lisäaineetonta syödä. Ja tää tiukkuus ei nyt johdu mistään lisäainehysteriasta vaan siitä, että mun on pakko pitää säännöistä tiukasti kiinni tai homma ryöstäytyy taas käsistä. Sitä paitsi ihan tyhmäähän se on tehdä "luonnollista" lakritsia ja sitten tunkea siihen väriainetta, jotta laku on mustaa. Kai sitä vois vähän haaleamman värisenäkin syödä.

Eilen ei edes tehnyt mieli karkkia eikä tänäänkään ole tähän mennessä karkinhimo iskenyt. Kamalaa! En tiedä miten pärjäisin, jos karkinhimo ei enää joskus olisikaan seuranani. En enää olisi oma itseni. Mutta samalla se olisi todella ihanaa, jos ajatukset eivät enää pyörisi karkin ympärillä lähes jatkuvasti. Äh. Tahdon irti tästä karkkiorjuudesta, mutta samalla en halua luopua karkista kokonaan. Onko muilla sama ongelma?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti