keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

päivä 2.

Aloitin eilen kromitabletit, vaikka en usko(nut) niiden tehoon. Mutta kas kummaa, tänään ei ole tehnyt mieli karkkia!! En muista milloin viimeksi olisi ollut tällainen olo, ettei tee yhtään mieli karkkia.
Söin mammatapaamisessa ihanaa juustokakkua, nam nam. Kakkuherkuttelukaan ei laukaissut makeanhimoa, vaikka yleensä sokerin syönnin jälkeen tekee mieli lisää sokeria. Ehkä nuo kromitabletit auttavat ihan oikeasti?!

Googlen avulla löysin kiloklubin artikkelin makeanhimosta ja siinä sanotaan näin: "Ei ole myöskään olemassa ihmepillereitä, jotka taltuttaisivat makeanhimon. Esimerkiksi kromilla on vuosikymmenien maine makeanhimon taltuttajana, mutta on syytä tietää, että tämän muotivillityksen pani aluilleen eräs maailman johtavista kromin kaupallistajista. Tieteellinen näyttö kromin vaikutuksesta makeanhimoon käytännön painonhallinnassa on ollut kuitenkin hyvin vähäistä." (Koko juttu löytyy täältä.) Olen aina skeptinen kaikenlaisia ihmelääkkeitä ja superruokia kohtaan, mutta tarkemmin kun ajattelen niin ihan sama onko niiden toimivuudesta tieteellistä näyttöä vai ei. Pääasia, että ne toimivat ja tämän päivän perusteella kromi toimii minulla, oli se sitten lumevaikutusta tai ihan oikeaa vaikutusta. En kuitenkaan vielä lähde tämän enempää hehkuttamaan kromin makeanhimoa taltuttavaa ominaisuutta vaan tyydyn toteamaan, että kohta se karkinhimo varmaan iskee taas.


Edit: Äh, tajusin juuri että söin vahingossa yhden karkin mammatapaamisessa! Siinä jutustelun lomassa nappasin karkin suuhuni, mutta onneksi vain yhden. En yhtään tajunnut siinä vaiheessa, että teen jotain kiellettyä. Pöh! :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti