perjantai 11. maaliskuuta 2011

taas täällä.

Mahtava reissumme on nyt ohi, paluu arkeen on koettu ja karkittoman elämän alku lähenee. Olen koko päivän ahkerasti syönyt reissulta ostettuja karkkeja, ihan vain että saisin karkit pois kaapeista ja voisin aloittaa kitumisen elämän ilman karkkia. Eclairsit ja Starburstit on nyt loppu, ei-minkään-makuisia kovia karkkeja on vielä iso läjä syötävänä. Samoin miehen suklaalevy. Ja pussi lakua. Näin nimittäin lisäaineetonta lakua käydessäni ruokakaupassa ja pakkohan sellainen oli mukaan napata. Kohta maistetaan, onko niistä lisäaineista mitään oikeaa hyötyä. ;) Ja ihan selvyyden vuoksi on pakko mainita, että en todellakaan mennyt karkkihyllylle tiirailemaan sattuisiko sieltä löytymään jotain hyvää matkaan mukaan. Nuo lakut oli asetettu ovelasti esille leipähyllyn ja säilykkeiden väliin, joten en voinut välttyä näkemästä niitä. Syyttäkää siis Prismaa tai lakujen esittelijää tai tomaattimurskaa (kun sitä olin menossa hakemaan), mutta älkää minua.

Yritän pohtia mikä olisi sopiva päivä aloittaa karkiton elämäni. Tänään se ei vielä onnistu eikä huomennakaan. Sunnuntai ei käy, kun silloin syödään kakkua eli saan paljon sokeria elimistööni eli elimistö vaatii karkkia. (Mitä enemmän syön täytekakkua tms. muuta tosi makeeta herkkua, sitä enemmän himoitsen karkkia.) Ja maanantai ei sovi, koska ei syntymäpäivänä voi tehdä mitään tällaisia suuria elämänmuutoksia, eihän? Ehkäpä 25-vuotias itseni herää tiistainaamuna ja huomaa, että on vihdoin kasvanut eroon jatkuvasta karkinhimostaan? Toivossa on aina hyvä elää. Tiistaina se siis alkaa. My life without candy, for real.

Viikonlopuksi tiedossa siis motivaation etsiskelyä, sisun ja innon kasvatusta, hyvien karkinhimoa hillitsevien vinkkien keräilyä sekä miehen psyykkistä valmennusta. Viimeinen tarkoittaa sitä, että tsemppaan miestä kestämään karkittoman vaimon anovat katseet ja syvät huokaukset kaupassa karkkihyllyn kohdalla sekä tietysti asiaan kuuluvat karkinhimokiukuttelut.

Kirjoitan viikonlopun aikana myös matkan herkutteluista postauksen, joten käykääpä kurkkaamassa jossain välissä. :) Mukavaa viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti