maanantai 28. maaliskuuta 2011

herkkulöytöjä.

Mirkkuukoukku-blogin kirjoittaja Mirkku suositteli YogiTea-merkkistä lakritsiteetä makeanhimoon. Mirkun innoittamana kävin meidän pienessä lähikaupassa katsomassa, josko sieltä löytyisi kyseistä teetä ja löytyihän sitä! Tee jäi kuitenkin vielä kauppaan, sillä löysin myös toista lakritsiteetä (Pukka Licorice & Cinnamon Tea) enkä osannut päättää kumpaa ostan. :D Kummatkin olivat luomua ja suunnilleen samanhintaisiakin tuotteet olivat, joten en yksinkertaisesti osannut päättää kumpaa otan ja siksi jätin kummatkin kauppaan. Olin kuitenkin iloisesti yllättynyt, että tavallisesta pikkumarketistakin löytyi tuollaisia vaihtoehtoja. Löysin kaupasta myös VegeBear's Fruit Jellies-karkkiaskin (100g) ja todennäköisesti käyn joskus ostamassa sellaisen kun haluan herkutella.

Teevaihtoehdot jäivät kauppaan ehkä myös siksi, että kaapissani on vielä vajaa pussillinen Forsmanin lakritsiteetä. Ehkäpä juon sen ensin loppuun ennen kuin ostan uutta lakritsiteetä. Kaupasta lähti kuitenkin mukaani Forsmanin suklaateetä, jota kohtaan minulla oli suuria ennakkoluuloja. Tee ei tuoksu kovin hyvälle, mutta juomassa maku on etäisesti suklainen. Tuomioni kyseisestä teestä: ei niin pahaa kuin oletin. Ehkä se voi joskus auttaa makeanhimooni.

Voi kuinka onnellinen voikaan olla jo siitä, että kaupasta löytyy tuollaisia kivoja herkkuvaihtoehtoja. :)

2 kommenttia:

  1. Suosittelen lämmöllä sitä Yogi teetä. Koska se on oikeasti todella lakuista ja makeaa vaikka siihen ei ole laitettu sokeria? Korjatkaa toki jos olen väärässä.. Auttaa lakuhimoon. Jossain karkkilakkopalstalla kehoitettiin erittelemään karkinhimo suklaanhimosta, koska aivot kaipaavat silloin eri asioita. Onko siellä aivoissa eri osiot karkille ja suklaalle? Vähän niinkuin ruokamaha ja jälkiruokamaha?

    VastaaPoista
  2. Kävin itseasiassa ostamassa sitä toista teetä, kun siinä oli hienompi paketti. :D Mutta lupasin kauppaan jäävälle Yogi-teelle, että ostan sellaisenkin kaappiini myöhemmin. :)
    Heh, ehkä aivoissa tosiaan on omat lohkot karkille ja suklaalle! Mutta onko muut herkut samassa lohkossa karkkien kanssa vai onko niille vielä erikseen oma lohko?

    VastaaPoista