tiistai 1. helmikuuta 2011

uusi alku - päivä 1 jkl. (eli jälkeen karkkilakon)

Ostin eilen noin 300 grammaa irtokarkkeja (Hariboa, Halvaa, punssinappeja, jee-jeitä, Pandan suklaapaloja..  Hedelmämatoja en löytänyt!). Olin niiiiin onnellinen, mutta vain hetken. Typerän flunssan takia en maistanut mitään ja karkkipussin tyhjentämisen jälkeen (kyllähän se piti tyhjäksi syödä vaikkei mitään maistanutkaan) olo oli kaikkea muuta kuin hyvä. Oksettavaa oloa ei tullut, koska tuo määrä karkkiahan on vielä varsin kohtuullinen (minulle), mutta tuntui turvonneelta, läskiltä ja surkealta. Joten kyllä oli hieno päätös hienolle päivälle!

Niin ja kun yhtenä perusteluna karkkipussille oli, että mies saa pari pukua ja vauva turvaistuimen niin pitäähän minunkin jotain saada.. No, mieshän ei sitten saanutkaan pukua kun yksi ei istunut ja toinen oli väärän värinen jne. Minä sen sijaan sain kahdet housut.. Että näin meillä.

Tänään sitten innolla uuteen "puoliherkuttomaan" elämään. Ei tätä kai ihan herkuttomaksi voi sanoa, kun kuitenkin saan kerran viikossa karkkia ja parina päivänä pullaa. Suuri muutos entiseen joka tapauksessa. Aloitinkin superreippaasti: tein linssikeittoa ja leivoin herkullista leipää, jälkkäriksi hedelmäsalaattia. Ensimmäinen päivä ilman karkkia ja muita herkkuja menestyksekkäästi takana siis! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti