lauantai 12. helmikuuta 2011

karkiton elämä, päivä 1

Aamulla voin pahoin ihan jo ajatuksesta, että joutuisin syömään karkkia. Jos joku keksisi tunkea suuhuni karkkia, oksentaisin varmasti. Outoa, sillä karkinsyönti  tai ajatus siitä ei ole ikinä oksettanut, ei edes vatsatautisena tai raskausaikana (aamu)pahoinvoinnista kärsiessäni. Ehkä elimistöni on vihdoin saanut yliannostuksen karkista?

Aivan herkuitta en ole kuitenkaan tästä päivästä selvinnyt. Olimme sopineet vanhempieni kanssa, että he tulevat tänään syömään kiitoksena yhdestä jutusta. Tein hyvää intialaistyyppistä kasvisruokaa ja chapati-leipää ja jälkiruoaksi tarjolla oli muhkea täytekakku. Kakun täytteeseen tuli ainakin soseutettuja karpaloita, kermavaahtoa ja maustamatonta jogurttia ja kostukkeeksi vesi-konjakkiliemi. Päälle tein kinuskikuorrutteen ja sivut pursotin täyteen kermavaahtoa. Nammm. Niin että karkittoman elämän ekaan päivään on mahtunut kuitenkin "jonkin verran" sokeria ja makeutta.. :)

Voi kun karkittoman elämäni kaikki päivät olisivat näin helppoja! En ole oikeasti kertaakaan tuntenut karkinhimoa. Vapauttava ja ihana kokemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti