keskiviikko 16. helmikuuta 2011

karkiton elämä, päivä 5.

Kröhöm.. Syön juuri suklaata. Mutta vain pari ( eli kymmenen) palaa Ikean tummaa suklaata kermavaahtokaakaon kera. Eihän se nyt niin kovin paha juttu ole? :) Olen himoinnut koko päivän nallekarkkeja, mutta en sentään sortunut ostamaan niitä. Eli olen melkeinpä ansainnut nuo suklaapalaset.

Tv:stä tuli juuri mainos, että K-supermarketeissa on irtokarkit tarjouksessa (5,90€/kg). Typerä mainos, nyt haluaisin käydä hakemassa irtokarkkeja. Ostaisin ainakin lakua, kovia banaanikarkkeja, halvan hedelmäruutuja, colapullonavaajia.. Nam nam. Nyt täytyy pitää mielessä se artikkeli lisäaineiden vaikutuksista aivoihin ja kehoon. Tähän mennessä se on kummallisen hyvin vienyt karkinhimon pois, tosin suklaata ja lakritsia tekee silti mieli (koska voin melkein huijata itseni uskomaan, että ne ovat aonakin melkein terveellisiä).

Karkiton elämä on alkanut aika heikosti, joten loivensin vähän päätöstäni. Yritän vähentää karkinsyöntiä ja pikkuhiljaa päästä siitä eroon kokonaan. Kunhan karkinsyönti on vähentynyt reippaanlaisesti niin sitten alan karsia myös muita herkkuja ruokavaliostani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti