keskiviikko 23. helmikuuta 2011

pari palaa piirakkaa, suklaata, toista suklaata, cupcake ja ranskanpastilli-pussi. herkkupäivä siis ilmeisesti.

Eilen söin siis sen kauan ( = kaksi päivää) kaipaamani Jumbo Remix-pussin. Ensimmäiset kouralliset karkkia maistuivat hyviltä, mutta sen jälkeen tuli paha olo eivätkä karkit enää maistuneet. Jäikö pussi siis kaappiin odottamaan seuraavaa karkinnälkää? Ei tietenkään, pakkohan se pussi oli silti kerralla tyhjentää.

Tapasin tänään mammakavereitani lounaan merkeissä ja herkuttelin jälkiruoaksi ihanalla piirakalla, jonka yksi äideistä oli tehnyt. Riittikö se tyydyttämään herkuttelutarpeeni? Ei. Söin loput luomusuklaasta iltapäivän ratoksi. Ja illalla avasin keittiön kaapin ja siellä oli levy Fazerin sinistä. Ei sellaisia saa olla esillä! Tai siis eihän se ihan esillä ollut, kun se oli kaapissa ja vielä mehukannun takana. Mutta ei se piilossakaan ollut ja täysin näkymättömissähän sen olisi pitänyt olla etten olisi sitä huomannut. Levy oli tarkoitus viedä tulevalla reissulla tuliaiseksi yhdelle tuttavalle, mutta nyt se on syöty. Kaupan kautta lentokentälle siis..
Tein tänään cupcakeja kahden juhlapäivän kunniaksi. Tarjosimme niitä tänään mieheni vanhemmille, huomenna loput tarjoamme minun vanhemmilleni. Tämä tarkoittaa sitä, että en itse saa joudu syödä kovinkaan montaa muffinssia. Mutta ei hätää! Tyhjennän juuri kirjoittaessani ranskanpastilli-pussia, jonka mieheni toi cupcakejen koristelua varten. Eihän sitä pussia voi tänne avonaisena jättää, kun lähdetään reissuun.. Mutta puolustuksekseni haluan kertoa, että pyysin miestä tuomaan valkoisia tai vaaleita koristerakeita, mutta hän toikin ranskanpastilleja. Joten en sentään pyytänyt tuomaan karkkia.

Viikonlopun jälkeen pukeudun siis shortseihin, toppeihin ja kesämekkoihin.. Ja tästä huolimatta olen viimeisen viikon ahtanut herkkuja kroppaani ahkerammin kuin hetkeen aiemmin. Olen siinä uskossa, että useat ihmiset pitävät ennen lomamatkaa jonkinlaisen laihdutuskuurin, mutta itselläni on näköjään "massankeräys-kausi" käynnissä. No, ehkä kaivan viime kesän äitiysshortsit ja -topit mukaan niin ei sitten kiristä vaatteet.

Nyt on kyllä pakko lopettaa herkuttelu. Huomenna en herkuttele yhtään. En syö pullaa, suklaata, karkkia, keksiä, jäätelöä, en edes yhtäkään tekemääni cupcakea. En en en en en.

ps. Ensi kerralla kun syön ranskanpastilleja, taidan kokeilla montako sellaista on mahdollista syödä kerralla. Huomasin nimittäin juuri tunkevani ison kourallisen pastilleja kerralla suuhun. Hurmaavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti