torstai 3. helmikuuta 2011

päivä 3 jkl.

Tänään on taas tehnyt mieli karkkia ihan mielettömän paljon. Kaupassa hoin miehelle jatkuvasti haluavani karkkia, mutta mies oli julma eikä antanut lupaa herkkuostoksille. Höh! Leipäosastolla (joka on karkkivalikoiman vieressä) tuijottelin intensiivisesti lähintä karkkihyllyä ja mietin nappaanko äkkiä kärryihin lakupatukan, lakumaton, suklaapatukan vai pienen karkkiaskin. Lähdin jo karkkihyllyä kohti, mutta siinä matkalla löysinkin "välipalapatukoita", jotka koostuivat riisimuroista ja suklaasta (tai jostain suklaankaltaisesta aineesta). Patukat olivat tarjouksessa, joten ostin niitä muutaman. Ei ehkä ihan terveellisin välipala, mutta enpä ostanut karkkia kuitenkaan. Eikä tuota voi oikein laskea muuksikaan herkuksi (etenkään kun se ei ollut kovin herkullista).

Noissa patukoissa oli kyllä sellainen huono puoli, että ne eivät oikeastaan vieneet herkkuhimoa pois. Joudun siis kärvistelemään loppuillan karkeista haaveillen. Ehkä syön kaapista kaikki vauvan hedelmäsoseet, jos ne vaikka vähän rauhoittaisi herkkuhammasta. Myös jääkaappikylmä säilykeananas saattaisi toimia, mutta sitä ei taida juuri nyt kaapista löytyä.

Lisäys: Kävelin tekstin kirjoittamisen jälkeen keittiöön ja mikäs siellä pöydällä nököttikään.. Tuore ananas! Olin unohtanut sen olemassaolon hetkeksi. Toivottavasti ananas siis on pelastajani ja vie herkkuhimon pois. (Toisaalta tuore ananas ei varmasti toimi makeanhimon korvikkeena yhtä hyvin kuin uunissa valmistettu ananasmarenkiherkku.. Hmm..)

2 kommenttia:

  1. Mä aloitin karkkilakon tänään enkä vielä ole vieroitusoireista kärsinyt:)

    VastaaPoista
  2. Hyvä juttu! Toivottavasti selviät vieroitusoireitta. Tsemppiä karkkilakkoon! Täytyypä käydä välillä kurkkimassa sun blogia.

    VastaaPoista