torstai 26. toukokuuta 2011

yhdestoista päivä.

Kävin kahvilassa ja jätin aivan ihanannäköisen limettijuustokakun rauhaan, vaikka olisin halunnut maistaa sitä. Päivän hyvä työ tehty siis! Päivän luuseritekokin on suoritettu. Päätimme nimittäin aikaisemmin, että tänä kesänä emme osta mökille herkkuja, piste. No, tänään käytiin kaupassa ja huomenna suuntaamme mökille mukanamme keksejä (kahvin kera nautittavaksi), limua ja alkoholitonta siideriä (saunan jälkeisiksi virvokkeiksi), sipsejä (kun lauantana tulee mestarien liigan finaali) ja tummaa suklaata + salmiakkia (koska säätiedotus lupasi sadetta). Että näin. Taidanpa ottaa myös lenkkarit mukaan. Ei sillä että niitä tulisi käytettyä.

Barcelona muuten voittaa lauantaina.

3 kommenttia:

 1. Sinulla on todella mielenkiintoinen blogi ja olen seurannut sitä jo melko pitkään. Erityisen mielenkiintoinen blogisi on koska minulla oli aikaisemmin sama ongelma, nykyään olen onneksi jo karkin kohtuukäyttäjä enkä enää addikti. Oletko lukenut tämän kirjan?

  http://www.tammi.fi/kirjat/ISBN/9789513132101/alue/902,914/navi/Aiemmin/navi2/9006

  Itselle siitä oli se apu että tajusin että karkinhimo ei ole enää normaalia ja aloin funtsimaan asioita tarkemmin. Jos kiinnostaa niin mulla olis se myynnissä :)

  VastaaPoista
 2. Hei, hauska blogi! :D Olenkin pitkään etsinyt jotain vähän erilaista luettavaa. Liian moni blogi on samanlainen kuin kaikki muut. Tsemppiä sulle karkkilakkoon!

  Terveisin Lisa, suklaaholisti

  VastaaPoista
 3. Taika, kiva jos tykkäät blogistani. :) Ja onnittelut, kun olet päässyt eroon karkkiaddiktiosta! Hmm, olen tainnut selailla tuota opusta, mutta kokonaan en ole sitä lukenut. Yleensä noista makeanhimon hillintä-kirjoista ei ole mulle apua tai siis että eivät ainakaan aiemmin ole toimineet. Paljonkos pyydät siitä kirjasta?

  Lisa, tervetuloa lukijaksi. Ja kiitos, otan suurena kohteliaisuutena sen, että blogini on vähän erilainen. :) Kiitos tsempistä ja makeia hetkiä suklaan parissa. ;)

  VastaaPoista