tiistai 31. toukokuuta 2011

kuudestoista päivä.

No niin, nyt aiheeseen josta on pitänyt sunnuntaista asti kirjoittaa.. Löysin mökiltä vanhan kauneus&terveys-lehden (2/2008) ja siinä oli juttua turhien sokereiden karsimisesta tasapainoisen, luonnollisen ruokavalion avulla. Mukana oli ohjeet kolmen päivän kuuriin. Ajattelin kokeilla kuuria ensi viikolla. Kuten varmasti olen moneen kertaan täälläkin maininnut niin en yleensä usko mihinkään "ihmedietteihin" tms., mutta tätä voin kokeilla kun se kestää vain sen kolme päivää. Jos kuuri olisi esimerkiksi viikon pituinen, se jäisi kyllä kokeilematta. Raportoin sitten kuurin aikana ja sen jälkeen tuntemuksistani täällä. Ja jos tästä kuurista ei tämän postauksen jälkeen kuulu mitään niin olen unohtanut sen. Siinä tapauksessa olisi kovin ystävällistä, jos joku muistuttaisi minua siitä. :)

5 kommenttia:

 1. Kokeilepa ensi viikolla sitten ma, ti ja ke, niin torstaina voi jo herkutella. :D Odotan mielenkiinnolla kuulevani lisää siitä, mitä tää käytännössä tarkoittaa!

  VastaaPoista
 2. Noin mä vähän sitä ajattelinkin, MUTTA.. Sit jos pääsen eroon hiilarihimosta niin onko järkeä seuraavana päivänä herkutella? :D Täytyy vielä miettiä.

  VastaaPoista
 3. Sit sun täytyy miettiä joku varavaihtoehto ja tarjota vaan sellasia asioita mitkä sopii sun dieettiin!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. No eihän se käy päinsä, kun kutsut on vain tekosyy herkutella. ;D

  VastaaPoista