perjantai 20. toukokuuta 2011

viides päivä.

Jo viides päivä ilman karkkia! Eilen kyllä herkuttelin vähän, kun olin ystäväni luona ja hän oli tehnyt ihania mokkapaloja. Mutta ystävän tekemiä kahvihetken herkkujahan ei lasketa.

Olen ollut tänään äärettömän reipas ja ilmeisesti koin tarvitsevani siitä jonkun palkinnon (vaikken oikeasti sellaista ansaitse, sillä kotiäidinhän kuuluu olla reipas ja ahkera ja raataa niska limassa. Tai ainakin osa ihmisistä tuntuu ajattelevan näin). Anyway, kävin äsken Ärrällä hakemassa yhden paketin ja meinasin sortua Jumbo Remix-pussiin tai Ärrälaku-pussiin. Onko ne pussit pakko laittaa niin houkuttelevasti näkyville?! No, en sortunut, mutta nyt kiukuttaa. Karkinsyönnistä saamani suuri nautinto (ja paha olo ja morkkis) oli niin todella lähellä ja vain minä itse olin esteenä herkuttelulle. Tyhmä tyhmä tyhmä minä!

Hmm.. Karkkilakko olisi ehkä helpompi toteuttaa, jos mielenlujuudesta olisi ylpeä sen sijaan, että on itselleen kiukkuinen herkuttelemattomuudesta.

ps. AINA kun olen karkkilakossa, Citymarketissa on irtokarkit tarjouksessa. Ja kun en ole lakossa, ne ovat aina normaalihintaisia. Elämä on niin epäreilua!

2 kommenttia:

  1. Onnea lakkoiluun ja hauskoja juttuja..olen uusi lukijasi..

    Riikka Kotiäiti

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi!

    VastaaPoista