tiistai 17. toukokuuta 2011

toinen päivä.

Herkuttomuus oli tänään yllättävän helppoa kunnes illalla menimme vanhemmilleni saunaan. Äiti paistoi ohukaisia ja koska tarjotusta ruoasta kieltäytyminen olisi tökeröä niin söin niitä kolme pakastemarjojen kera. Mutta eihän lettuja ja marjoja voi laskea samaan sarjaan karkkien, leivonnaisten ym. herkkujen kanssa, eihän? Herkuttomuudesta johtuva päänsärky on piinannut tänään(kin), ärsyttävää. En ole kuitenkaan kiukutellut, ollut erityisen ärsyyntynyt tai tuskainen, joten tänään on ollut helpohko herkuton päivä.

Kehuin silloin taannoin kromitabletteja, jotka veivät makeanhimoni lähes kokonaan. Ja sitten pian sen jälkeen alkoi repsahdusten syöksykierre. Saatoitte jo luulla, etteivät kromitabletit toimineetkaan niin kovin hyvin? Tosiasiassa olen taas unohtanut tabletit keittiön kaappiin ja huomioin ne tänään ensimmäisen kerran pariin viikkoon. Ehkä otan ne taas huomisesta alkaen käyttöön. Niitä on vaan mälsä syödä, kun sitten ei tee mieli makeeta! :D

Ai niin, jääkaapissa odottaa Starbucksin pullotettu frappucchino, jonka löysin Prismasta. Odotan innolla minkälaista se on.. Suunnittelin tekeväni siitä, jääpaloista ja kermavaahdosta herkkukahvin, johon lisäisin ehkä myös tipan kinuskikastiketta tai jotain vastaavaa.. Todennäköisesti aika herkkua. Mutta onko se liian herkkua herkuttomuuden aikana..? Ei kai sentään.

2 kommenttia:

  1. hei! mistä olet hankkinut kromitablettisi? ovatko pelkästään kromia vai jtn moniainestabletteja? apteekista vai luontaistuotekaupasta? kiitos vastauksestasi :)

    VastaaPoista
  2. heip. muistaakseni olen ostanut ne ihan Prismasta. Ja ihan pelkkää kromia ovat, merkiltään Reformi.
    :)

    VastaaPoista