maanantai 16. toukokuuta 2011

ensimmäinen päivä.

No niin, nyt se sitten alkoi (taas). Karkiton ja mahdollisimman herkuton elämäni. Tällä kertaa motivaatio on jättimäinen, sillä vähänkö olisi hienoa sanoa joskus kymmenen vuoden päästä: "Söin viimeksi karkkia silloin kun Suomi voitti lätkän maailmanmestaruuden vuonna 2011". No, en oikein usko olevani karkitta kymmentä vuotta, mutta silti aion käyttää tuota lausetta motivaatiokeinona. :)

En ole ostanut itselleni mitään "turhaa" todella pitkään aikaan, joten motivoivien palkintojen miettiminen on hankalaa puuhaa. Haluaisin, että palkinnot olisivat jotain ylimääräistä, ei mitään tarpeellista mikä pitäisi muutenkin ostaa. Palkintona voisi olla esimerkiksi joku ihana laukku tai vaikkapa Marimekon mekko. Kun sitten päätän hetkeksi, että tämä on palkinto puolen vuoden karkittomuudesta, niin alan seuraavaksi pohtia tarvitsenko sitä tavaraa/vaatetta todella. En siis enää osaa hemmotella itseäni ostamalla jotain turhaa! Ihan hyvä juttu sinänsä, mutta nyt tässä tilanteessa hankaloittaa motivointisuunnitelmaani. Voisihan palkinnot olla myös jotain muuta kuin tavaraa (hieronta, kasvohoito, ravintolaillallinen..), mutta nekin kuuluvat turhakkeisiin, joita en osaa kaivata ja joista en oikein edes nauti.

Ehkä siirränkin joka viikko "herkuttelurahani" säästötilille ja tilin saldon karttuessa motivaatiokin ehkä kasvaa. Voin sitten haaveilla ostavani säästämilläni rahoilla jotain, sillä haaveilu tekee minut onnelliseksi, mutta ostaminen ei.

ps. Blogin ulkonäkö muuttui jälleen, koska edellisen ulkonäkömuutoksen jälkeen blogia ei enää voinut lukea kännykällä. Nyt blogi on haljunvaljuntylsä, koska muutos on edelleen kesken. Joten lisää muutosta tulossa, koittakaa kestää. :)
Ida, kerro pian onnistuuko lukeminen kännykällä nyt vai onko tämä fontti syypää lukuongelmiin.

2 kommenttia: