tiistai 16. joulukuuta 2014

Yoogaia.

Kokeilin äsken Yoogaiaa ja ihastuin. Yoogaia on nettipalvelu, joka tuo jooga-, pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunnit olohuoneeseen. Tunteja voi seurata livenä niin, että ohjaaja näkee sut ja voi neuvoa tai niin, että näet open muta hän ei näe sua (kätevää kun pyykkivuori on kasvanut kovin korkeaksi). Lisäksi tunnit tallentuvat palveluun ja ne ovat käytössä viikon ajan.

Olen kokeillut muutamaan otteeseen vähän samanlaista palvelua, mutta se jäi käyttämättä. Yoogaia sen sijaan oli ensivaikutelmaltaan sellainen, että innostuin kovasti ja harkitsen juuri ostavani vuoden tilauksen. Tai ehkä aluksi vain neljä kuukautta?

Jos kiinnostuit, kokeile palvelua ihmeessä! Yoogaiaa on mahdollisuus kokeilla vuorokauden ajan veloituksetta, kas tässä linkki: https://fi.yoogaia.com/

Sitten vaan kehoa huoltamaan! Ja ehkä tässä on ratkaisu myös johonkin "mitä mä sille hankkisin joululahjaksi?"-ongelmaan? Ja kuten tavallista, kehut perustuvat omaan tykästymiseen eli mitään yhteistyökuvioita tms. mulla ei Yoogaian kanssa ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti