perjantai 22. heinäkuuta 2011

tunnustuksia.

Pieniä hetkiä-blogin kirjoittaja Maya haastoi minut kertomaan itsestäni kahdeksan asiaa. Tämän tehtyäni  ja pitää laittaa pokaali kiertämään eli haastaa joku toinen blogi mukaan.

Sain hetki sitten toisenkin haasteen ja kerroin itsestäni seitsemän asiaa, mutta ei se mitään. Kyllähän niitä tunnustuksia löytyy. Kas näin:

~ Ensimmäinen asia: Kävin tänään katsomassa viimeisen Harry Potter-leffan mieheni kanssa (juhlistimme 10 v. kestänyttä yhdessäoloa) ja ostimme leffaevääksi popcornia, limua ja.. jumbopussin karkkia. Tekosyynä se, että "harvoin me tullaan juhlimaan meidän kymmenvuotispäivää".

~ Toinen asia: Tahtoisin lukea paljon kirjoja ja pidän listaa kaikista kirjoista jotka tahdoisin lukea. En kuitenkaan ehdi, sillä jumitun iltaisin surffailemaan facebookiin..

~ Kolmas asia: ..ja silloin kun tartun kirjaan, useimmiten käteen sattuu joku kevyt hömppäpokkari. Ja mielellään englannin- tai ruotsinkielellä.

~ Neljäs asia: Minua kiukuttaa maailmassa eniten ihmisten turha valitus, omanapaisuus ja kiittämättömyys. Toki sorrun itsekin tällaiseen ja tämä blogihan on pelkkää omanapaista valitusta karkinsyönnistä, mutta silti. :)

~ Viides asia: Rakastan kaikkea kaunista ja ihanaa. Tästä syystä tahtoisin oppia leipomaan täydellisiä macaron-leivoksia ja kuppikakkuja.

~ Kuudes asia: Rakastan myös myöhäistä yötä ja varhaista aamua, etenkin loppukesällä ja syksyllä. Sitä raikasta ilmaa, pimeyttä, tyhjiä katuja, valojen loistetta..

~ Seitsemäs asia: Olen todella malttamaton ihminen. Siksi olenkin jo suunnitellut uuden (vanhan) talomme sisustuksen lähes valmiiksi, vaikka emme edes ole muuttaneet vielä ja ennen sisustusta siellä pitää tehdä paljon remonttia.

~ Kahdeksas asia: Kirjoitan kolumnia uuteen Easy-nimiseen lehteen. Olen siis melkein kuin Carrie Bradshaw. Haha ha.

Jeah, keksin kahdeksan asiaa ja ansaitsen hienon pokaalin. Ta-ta-daa-da-daa.

pokaali tunnustuksista.


Haastan Jannin Ihanasti sanottu-blogista ja Riikan Kotiäidin blogista. Toivon villejä tunnustuksia! ;)

1 kommentti: