keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

karkittomuutta jo kolme päivää.

Maanantaina alkoi siis karkiton elämä kuukausi ja nämä kolme ensimmäistä päivää ovat sujuneet yllättävän kivuttomasti! Vedin viikonloppuna sellaiset karkkiöverit, että ei varmaan ole senkään takia tehnyt mieli karkkia tai oikeastaan muutakaan makeaa. Söin miehen kanssa puoliksi Jumbo Aarrearkun, Haribon Stjärne Mix-pussin ja englanninlakuja. Lisäksi ostin kaverini kanssa puoliksi 14 metrilakua. Onko ne muuten oikeasti metrin mittaisia? Jos on, niin syötiin neljätoista metriä lakua. Aika hurjaa. Mutta ei ne vissiin ihan metriä ole, eihän?

Oltiin alkuviikko mökkeilemässä ja sielläkin selviydyin ilman karkkia. Mökin kaappiin oli unohtunut viime reissulta pari palaa tummaa suklaata ja pussin pohjalle muutama salmiakki. Mies onneksi uhrautui ja söi ne pois, etteivät ole houkuttelemassa mua pahoille teille. Herätessäni sateiseen, kylmään (+14) aamuun kaipasin kyllä mökin sadenamuja, samoin lohtukarkkeja. Pärjäsin kuitenkin erittäin hyvin ilmankin ja olen siitä vähän ylpeä.


Tänään selviydyin monestakin karkkikoettelemuksesta. Ensinnäkin onnistuin poistumaan Ikeasta ilman karkkiostoksia! Ne pussit kun on niin pieniä (ja halpoja) niin usein Ikeassa käydessä mukaan tarttuu herkkutorilta yhtä paljon tuotteita kuin itse myymälän puoletakin. Hihi. Ikean jälkeen käväistiin Jumbossa ja siellä heti autosta ulos noustessani kiinnitin huomiota tähän:



Tyhjä Pantteri-pussi keskellä parkkipaikkaa. Sikamaista! Ensinnäkin roskaus on väärin. Ja toisekseen, ajatelkaa nyt vähän millaisia mielitekoja ja himoja herätätte toisissa heittäessänne karkkipusseja (tai muiden herkkujen kääreitä) muiden ihmisten kulkureiteille. Totta kai himoitsin Panttereita heti kun näin tuon pussin ja jos olisin retkahtanut niin syypää olisi ollut vain ja ainoastaan tuon pussin poisheittäjä. Miettikääpä sitä.

Eivätkä ne karkkilakkoilijan koettelemukset siihen loppuneet. Kun olimme kierrelleet kauppoja monta tuntia, tarvitsimme hiukan virvoitusta. Niinpä menimme Fazerin kahvilaan. Yllätin itsenikin tilaamalla pelkän latten eli kieltäydyin kaikista niistä myynnissä olevista, kauniista ja ihanista kakkupaloista. (Hullua, tiedän!) Kun mies sitten kantoi tarjottimen pöytään, latteni vieressä oli Fazermint-konvehti.


Siemailin juomaani ja mietin, kuinka ihana yllätys konvehti olikaan, sillä oikeastaan mieleni tekikin jotain pientä makeaa ja kaiken lisäksi Fazermint on ihan lempparikonvehtini (ainakin kahvin kanssa nautittuna). Juuri kun olin ojentamassa kättäni konvehtia kohti.. PUM! Aivoihini jysähti kamala asia: en saa syödä karkkia. Niinpä tarjosin konvehtia miehelleni, joka söi sen kyllä, mutta totesi ettei oikeastaan edes tykkää Fazermintistä. Niiiin väärin! Onneksi latte maistui ihanalta jä päivä oli muutenkin erittäin mukava niin selvisin tästä hirveästi vääryydestä yllättävän helposti.

Näistä koettelemuksista huolimatta olen silti ollut karkitta jo kolme päivää, mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti