lauantai 9. heinäkuuta 2011

punaista.

Heinäkuu on ehkä hyvä kuukausi olla ilman karkkia, sillä kaupat ja torit ovat nyt pullollaan herkullisia marjoja ja hedelmiä. Normaalisti en syö todellakaan tarpeeksi kyseisiä ruoka-aineita (vaikka kovasti yritän tsempata asiassa, jotta olisin tyttärelleni hyvänä esimerkkinä), mutta nyt kaupan HeVi-osasto saa minut sekaisin. Yhtenä iltana avasin jääkaapin ja huomasin, että saan kootttua tällaisen herkullisen, punasävyisen iltapalalautasen. Melkein yhtä hyvää kuin karkki.

Mansikoita, kirsikoita ja vesimelonia. Namnam.


Ja mieheni vaatimuksesta napsasin toisenkin kuvan, "ettei blogin lukijoille tule virheellinen käsitys meidän ruokavaliosta". Niin, meidän iltapala ei koostunut ainoastaan tuosta kevyestä herkuttelulautasesta vaan tässä koko totuus iltapalastamme:

Marjoja ja makkaraa.

En yleensä edes tykkää makkarasta, mutta nyt mies oli ostanut jotain juustomakkaraa ja se oli yllättävän hyvää! On kyllä silti tainnut tulla tämän kesän makkarakiintiö täyteen, kun olen syönut jo kolme makkaraa. Mielummin grillaan vaikka lörtsyjä (jotka onkin muuten aivan ihania grillattuina).

2 kommenttia:

  1. Enpä ookaan ajatellut, että lörtsyjä voisi grillata! Harvemmin on tullut kyseisiä herkkuja syötyä (asun väärässä ilmansuunnassa), mutta joskus oon maistanut ja hyviä ovat.

    VastaaPoista
  2. Mäkin törmäsin niihin joskus ihan sattumalta kaupassa ja ajattelin kokeilla. Hyvää oli! Grillaan yleensä jotain omenahillotäytteisiä lörtsyjä, en tiedä onko ne niitä "oikeita".. :)

    VastaaPoista