torstai 28. huhtikuuta 2011

helpotusta karkinhimoon.

Kun karkinhimo ja päänsärky olivat piinanneet kaksi vuorokautta, marssin kauppaan ja ostin niitä Pandan mansikkalakuja. Olivat hyviä ja veivät sekä päänsäryn että karkinhimon. Tänään olen saanut nauttia elämästä ilman minkäänlaista karkkihampaan kolotusta, ihanaa! Tuli siis taas kerran todistettua, että totaalikieltäytyminen ei kannata ja kulunut toteamus "kohtuus kaikessa" pitää paikkansa tässäkin asiassa.

Ai niin, luin tänään sanomalehdestä, että Kate Middletonin lempikarkki on Haribon Starmix-sekoitus. Siinä samassa aloin tykätä Katesta enemmän kuin aiemmin, sillä mäkin tykkään Starmixistä ja oikeastaan kaikista Haribon karkeista. Vitsit, että ihmisten on helppo saada mut tykkäämään itsestään. Kertoo vaan tykkäävänsä samoista karkeista. Oon vähän heikko ihminen. :D

Katesta puheenollen.. En ole ollut kovin kiinnostunut kuninkaallisista, mutta huomisten kuninkaallisten häiden kunniaksi olisi ihana viettää päivä juoden vaaleanpunaista skumppaa ja teetä ja syöden macaron-leivoksia ja muita söpöjä leivoksia. Välillä voisi jopa vilkaista tv:stä häiden kulkuakin ja yrittää bongata julkkiksia, ainakin Victoria Beckhamin vauvamasuineen. Taidanpa silti jättää väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti