torstai 7. huhtikuuta 2011

karkkiostoksia.

Kävin kaupassa (ilman miehen valvovaa silmää). Ostin lakupatukan, Haribon nallekarkkeja ja tummaa suklaata. Niin että olen tosiaan hyvin päässyt yli karkkiaddiktiostani ja karkinhimo ei ikinä koskaan enää iske. ;) Puolustuksekseni totean, että lakupatukan jakoi kaksi ihmistä (pilkoin sen miehelleni ja itselleni jäätelön sekaan), nallekarkit sekä tumma suklaa tulevat huomenna koristamaan kuppikakkuja. Eli en sentään ahtanut kaikkea ostamaani karkkia suuhuni heti.

Ostin pari viikkoa sitten tarjouksesta hyviä lakuja ja pyysin miestäni piilottamaan ne. Tänään se ryökäle tunnusti, ettei muista mihin ne on jemmattu! Huomispäivän projektini on siis (kuppikakkujen teon lisäksi) etsiä piilotettu karkkipussi, mutta ei kerrota sitä miehelleni. Kun sitten löydän pussin, syön lakut ja tuhoan todistusaineiston (eli tyhjän karkkipussin) ja toivon, että mies on jo unohtanut koko pussin olemassaolon. Eikö kuulostakin hyvältä suunnitelmalta?

Jos joku karkkitehtailija eksyy joskus blogiini, niin hälle tiedoksi: karkittomasta elämästä huolimatta aion herkutella suklaamunilla ja muilla pääsiäiskarkeilla, joten niitä voi lähettää minulle testattavaksi. Kiitos. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti