lauantai 23. huhtikuuta 2011

jes!

Eilen oli perjantai ja selvisin siitä herkuttelematta. Neljää palaa valkosuklaaata päiväkahvin kera ja marjamurupaistosta jäätelönokareen kanssa ei nimittäin lasketa herkutteluksi, ainakaan juhlapäivänä. Siispä rohkenen todeta: hyvä minä!

Tänään illalla luvassa luonnonraikasta lakritsaa ja huomenna suklaakakkua ystävien kera. Niitä odotellessa lähden ulos nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta, leikkipuistosta ja pääsiäisriehasta. Iloista pääsiäisen aikaa!

hauskaa pääsiäistä!


Pakko vielä hypätä ihan toiseen aiheeseen.. Maailman huonoimpana viherpeukalona (kaktuksetkin kuolevat kuivuuteen minun käsittelyssäni) täytyy ihmetellä tätä meidän rairuohojen kasvutahtia. Olen parturoinut ruohoja jo moneen otteeseen ja joka aamu ne yllättävät viidakkomaisella olemuksellaan. Täytyy siis tänäänkin järjestää pieni rairuohojen trimmaustuokio.

Kuten voitte kuvista todeta, leikkausjälkeni ei ole kaikkein tasaisinta. Otsahiukseni vaatisivat hieman lyhennystä, mutta tämän rairuohojen parturointituloksen nähtyäni en ehkä uskalla itse tarttua saksiin. :)

tiput vaanimassa munia.


viidakkotiput

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti