keskiviikko 29. helmikuuta 2012

uusi motivaattori.

Kävin lapseni kanssa uimassa. Uimalan kelmeässä valossa näin peilissä vilahduksen ahteristani enkä ollut lainkaan tyytyväinen näkyyn. Ihan kuin olisi jotain hiivatin appelsiiniviljelmää katsellut! Sen uintireissun jälkeen ei ole tehnyt mieli mitään herkkuja, ei edes kaapissa olevaa pullaa. Ja jos vähänkin karkkihammasta kolottaa, kaivan muistini syövereistä tuon peilissä näkyneen kuvan ja muistutan vielä kaiken lisäksi itseäni siitä, että muutaman viikon kuluttua olemme Espanjan auringossa. Vähissä vaatteissa. Ehkä myös bikineissä. Ja kas, karkinhimo on tiessään ja tekee mieli lähteä lenkille.

Tänään kaupassa käydessäni lastasin ostoskärryyn poikkeuksellisen terveellistä muonaa. Kärryt pullistelivat kasviksia, yrttejä, juureksia ja hedelmiä, välistä pilkotti rahkapurkkeja ja 100% ruisleipää. Salilla hapot jylläsivät ja lihakset tärisivät, mutta jaksoin joka sarjassa sen viimeisen, tuskallisen toiston. Irvistellen, punanaamaisena, hikeä valuen. Onneksi salilla ei tarvitse näyttää kauniilta.

Uudessa Fit-lehdessä sattui muuten juuri kansijuttuna olemaan joku selluliitin karkoitus-treeni. En ole vielä ehtinyt sen enempää perehtyä juttuun, sillä olen nyt lukenut uusinta kg-lehteä. Luulin, ettei lehdessä olisi paljoakaan asiaa kaltaiselleni ei-YLEENSÄ!-laihduttavalle ihmiselle, mutta pöh luuloilleni. Siinä onkin paljon mielenkiintoisia artikkeleita mm. treenistä sekä lisäksi tosi herkullisia ruokareseptejä. Nam.


Tästä se paranormaalin (eli sileän) ihon tavoittelu lähtee. (Kiitos Okolle termistä, lainasin sitä röyhkeästi.)

2 kommenttia:

  1. Tänään söin karkkia :) Eikä edes kaduta. Kävin yliopistolla syömässä ja ruokailun jälkeen mietin, että miksi en antaisi itseni syödä karkkia jos sen syömisestä niin tykkään? Kävin sitten ostamassa sellaisen Malacon 120g TV-Mix pussin. Mietin, että voisin syödä karkkia joka kuun ensimmäinen päivä, että tulisi syötyä karkkia vain kerran kuukaudessa, tai ehkä kaksikin kertaa kuukaudessa voisi sitä syödä, esim. joka toinen lauantai. Mitä konkreettista loppupeleissä hyödyn sillä, että en anna itseni syödä karkkia moneen kuukauteen? Ja nyt ei edes tee yhtään enää mieli karkkia ja olin yllättynyt että se pikku pussi riitti eikä lisää tarvinnut ostaa. Usein kun tykkään syödä suurempia määriä.
    Eli nyt karkkilakon jälkeen siirryn vaiheeseen 'karkkia kohtuudella joka kuukausi' :)

    VastaaPoista