keskiviikko 10. elokuuta 2011

hetki hiljaisuutta.

Olen elänyt nettipimennossa jo lähes viikon enkä ole edes saanut tiedotettua asiasta, sillä viime viikonloppuksi suunniteltu muutto tapahtuikin pari päivää suunniteltua aiemmin ja yhtäkkiä olinkin ilman nettiä. Uuden netin saamme vasta kuun lopussa, joten blogi pysyy vielä hetken hiljaisena. Älkää silti kaikki lukijat karatko kokonaan pois!

Koko muutto on sujunut karkin voimalla. Olemme unohtaneet syödä, unohtaneet käydä kaupassa, unohtaneet tehdä ruokaa. Sitten nälkään ja energiavajeeseen syödään karkkia. Seuraus? Selluliittia, finnejä, ihmeellistä voimattomuutta ja väsyneisyyttä. Voi että, kuinka hyvää tuo karkki tekee kropalle.. Motivaatio syyskuun karkkilakkoon alkaa olla jo kohdillaan!

2 kommenttia:

  1. Oletko tutustunut kiloklubiin? Ettet vaan vahingossa sais karkkihiiren kanssa taistelua helpommaksi syömällä varmasti ja tarpeeksi kunnon ruokaa? Kiloklubiin kun kirjautuu, voi ruokiaan merkkailla sinne ja saa palautetta ruokailuistaan järjestelmältä: myös herkkujen määrästä

    Maija, toinen sokerihiiri

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, Maija! Olen rekisteröitynyt Kiloklubiin, mutta olen käynyt siellä kai kerran. Olen todella huono käyttämään sellaisia, kun en edes illalla muista mitä olen syönyt lounaaksi - saati sitten, että olenko levittänyt leivänpäälle margariinia ruokalusikallisen vai kaksi tai onko lisukeriisiä ollut 2 dl vai ehkä vähemmän. Mutta myönnän, että joskus ateriat unohtuvat ja silloin karkkihammasta kolottaa vielä voimakkaammin.. Olet siis oikeilla jäljillä! :)

    VastaaPoista