perjantai 13. huhtikuuta 2012

uhkailua ja muuta.

Eilinen herkuttelu taitaa saada tänään jatkoa, sillä tarvitsemme mieheni kanssa nollausillan. Meidän tapauksessa nollausta on leffa ja herkkuja.

Miksi nollausilta? Miehellä on ollut rankka koulutusviikko (8-18 + matkat päälle), mulla on ollut hiukan tavallista raskaampi viikko myös tästä syystä. Lisäksi sain tämään "kivan" uhkaussoiton noin kaksi minuuttia ennen kun piti mennä ohjaamaan jumppaa. Mieheni oli epähuomiossa parkkeeranut jonkun omalle paikalle (jota ei oltu merkitty) ja tyyppi soitti mulle kirosanojen sävyttämän puhelun, joka päättyi kehoitukseen hoitaa mies siirtämään auto heti tai hän pistää auton rusinaksi. Mies ei tietenkään vastannut puhelimeen, joten olipa hieno fiilis mennä hymyilemään jumppaajien eteen.. uugh. No, ei ollut tyyppi uskaltanut miehelle mussuttaa ja jumpatkin kai menivät ihan ok:sti. Loppu hyvin siis, mutta vieläkin vähän vapisuttaa. Ei sitä ihan joka päivä onneksi tartte tuollaisia puheluita kuunnella. Huh.

2 kommenttia:

 1. Sinttu pitää pysyä kovana :) sekä puhelussa että herkkupäivässä. Onko viikottainen herkkupäivä kovasti lipsunut? Oliko teillä eilen jo nollausilta?

  Jos kaipaat vinkkejä, käy lukasemassa mun blogia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan mun viikottainen herkkupäivä on lipsunut. :D Oon käynytkin välillä vilkuilemassa sun blogia, mutta taidan olla niin toivoton tapaus ettei mua voi mikään auttaa. Tiedän mitä pitäisi tehdä oikein ja aina välillä tuntuu, että olen motivoitunut, mutta sit en ehkä kuitenkaan olekaan. :)

   Poista