sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

16(-1) päivää jäljellä.

Tästä aamusta lähtien olen totaalisesti herkkulakossa, poislukien syntymäpäiväni. Kielto koskee kaikkia herkkuja ja myös limuja, siideriä ym. Saunajuomaksi sallitaan kerran viikossa sellainen ei-niin-makea luomulimonadi. Ehkä.
Oltuani vartin hereillä iski lettuhimo. Luin lapselle muumikirjaa ja siinä syötiin pannukakkuja retkellä. Ai että! Lettuja kermavaahdon ja hillin kera, ai että..! Mutta ei tule lettuja meidän talouteen seuraavaan pariin viikkoon.

Letuista tulikin mieleen, että suosittelen kaikille Hämeenlinnan suunnalla sunnuntaisin liikkuville piipahdusta Metsänkylän navetta-puotiin (avoinna su 12-15), jossa on myynnissä kaikenlaista vanhaa: ovia, ikkunoita, nauloja jne. Vanhoihin taloihin siis, mutta sieltä löytää myös sisustusjuttuja eli kannattaa poiketa vaikkei remontoisikaan 30-luvun hirsitaloa tms. Ja erityisesti suosittelen viereistä kahvila Leivintupaa (avoinna su 11-15), jossa saa pannukahvia, -pullaa ja -kakkua. Ihana paikka! Löytyvät helposti: kun ajetaan Hämeenlinnasta kohti Aulankoa ja ajetaan siitä vielä vähän eteenpäin niin Navetta on vasemmalla puolella tietä, Leivintupa oikealla. Taitavat oikeastaan olla Hattulan puolella(?). Ja tämäkään ei ollut maksettu mainos. Olen vaan itse ihan hullaantunut paikkaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti