maanantai 3. lokakuuta 2011

33/91.

Yli kuukausi ilman karkkia! Huikea fiilis? No, ei ihan. Paino on noussut varmaan pari kiloa (vaaka rikki, mutta farkut kiristää) ja olo on lähes yhtä nuutunut ja "tukkoinen" kuin karkkia syödessäkin. Osa syy tähän ei-niin-loistavaan oloon on varmasti tappajaflunssa, jota olen viimeisen viikon potenut, samoin siitä johtuva totaalinen liikkumattomuus. Nyt flunssa on onneksi (suurin piirtein) takana päin ja olen into piukeana palaamassa kuntosalille ja jumppatunneille. Juoksukengätkin polttelevat tuolla kaapissa pitkästä aikaa.. Suurin syy tähän painavampaan ja väsyneeseen oloon on kuitenkin se, että olen karkin puutteessa syönyt muita herkkuja joka päivä. En syö herkkuja enää samalla tahdilla kuin alkuvuodesta, mutta en silti muista kovinkaan montaa herkutonta päivää viime kuukausilta. Nyt on aika ryhdistäytyä!
Lokakuun ajan myös herkut ovat pannassa, poikkeuksena lauantai. Lauantaisin saan syödä pullaa, lettua, jäätelöä tai marenkia (joka ei ole karkkia, muistutus eräälle), muut päivät joudun sinnittelemään ilman makeaa suuhunpantavaa. Auts! Miksi elämä täytyykään tehdä näin vaikeaksi..

3 kommenttia:

 1. Täällä eräs toinenkin joka yrittää tästä (okei, itseasiassa tänään on kolmas päivä, jee) eteenpäin vähentää karkinsyöntiä ja vähän muutenkin makean (sokerin) syöntiä. Nyt ei auta enää mikään. :)

  Hienoa, että olet tsempannut jo kuukauden!!!

  VastaaPoista
 2. Jee, hyvä että flunssa on selätetty! Tässä tärkeä muistilista
  Jugurttirusina=karkki
  Mynthon= ei karkki
  Marenki=karkki leivonnaisen valepuvussa.

  T: eräs :D

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä makean-/sokerinsyönnin vähentämiseen!

  Eräs (en ikinä arvaa kuka): mun lakko, mun säännöt. ;D

  VastaaPoista